Wat doen wij?

Elektriciteit

Alsook deurtelefonie

Nieuwbouw, renovatie allemaal geen probleem voor ons. Van een schakelaar of stopcontact bijplaatsen tot een volledige installatie.

Herstelling

Vervangen

Dit kan gaan van simpelweg een lamp vervangen tot opsporen en oplossen van fouten in uw installatie. Of is uw installatie afgekeurd? Dan kunnen we u hier wel in bijstaan.

Domotica

Pre-domotica / intilligente huizen

Iedereen kent het wel smartphones, wagens waarvan men automatische systemen heeft zoals automatische lichten.  Dit kan ook voor uw huis! Vertrekt u en u weet niet of alle lichten uit zijn, 1 druk op de knop en opgelost. Automatisch rolluiken naar beneden en boven om een bepaald uur? Dit is nog maar een klein greepje uit de technologie├źn van vandaag, u kan er voor kiezen om het 'simpel' te houden of alles aan te sturen van buitenaf.

Doe het zelf

DHZ

Door onze ervaring in de sector kunnen wij de doe-het-zelver bijstaan. Van advies, assistentie, begeleiding of overnemen van de werken.

Centraal stofzuigsysteem

Zoekt u meer comfort? Bent u het beu om met uw stofzuiger altijd rond te sleuren. Dan is een centraal stofzuigsysteem misschien iets voor u.

Audio

Multisource-multiroom

Wilt u liever wat meer 'oumpf' of primeert kwaliteit bij u. Kijkt u graag naar films of hebt u graag in iedere kamer muziek? Wij kunnen een op maat gemaakte oplossing voor u aanbieden.

Data

Kleine datanetwerken en het voorzien van bekabeling hiervoor.